17 Οκτωβρίου 2011

MEGA χουνέρια στον Παπανδρέου-Ψάχνει λύσεις αλλά...


ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΣΤΟ MEGA -ΛΟΓΩ ΜΠΕΝΙ- ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ "ΤΡΙΩΝ"

ΚΑΤΑΡΡΕEΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ
Το μεσημβρινό Δελτίο του Mega έκανε και πάλι το θαύμα του! Εξαφάνισε το μανιφέστο των "τριών" που δικαίως σήμερα έκαναν πρώτο θέμα τα Νέα και τοΈθνος. Από την στάση του Μega μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο εκνευρισμένος είναι ο Βενιζέλος που ως γνωστό σέρνει από την μύτη ορισμένα φιλαράκια υποτακτικούς του εκεί μέσα. Καταρρέει πολιτικά ο υπουργός Οικονομικών και μαζί του θα πάρει όλο τον συστημικό συρφετό που τον στήριζε από ορισμένα ΜΜΕ.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ MEGA - ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ"!


ΚΡΙΣΙΜΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
"Δεν πάει άλλο με το Mega. Ως εδώ και μη παρέκει" αναφώνησε πριν από λίγο στο γραφείο του ο Γιώργος Παπανδρέου. Αμέσως μετά άρχισε τα τηλέφωνα στα μεγάλα κεφάλια του μαγαζιού. Πριν από λίγο, όπως ενημερώθηκε τοFimotro, οι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου κλήθηκαν να παραμείνουν γιατί θα υπάρξουν κρίσιμες συναντήσεις εντός των προσεχών ωρών. Τα υπόλοιπα λίγο αργότερα.




ΜΟΝΟ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΤΖΕΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
Μόνο ο Ηλίας Μόσιαλος και η Ρεγγίνα Βάρτζελη γνωρίζουν το σχέδιο συγκυβέρνησης που έχει καταρτίσει ο Γ. Παπανδρέου. Από κορυφαίο συνομιλητή του πρωθυπουργού που ενημερώνει και πληροφορεί για τις εξελίξεις το Fimotro, (γιατί φαίνεται ότι μας έχει αδυναμία!) το σχέδιο αυτό έχει ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός θα συζητήσει γι αυτό αύριο με τον Α. Σαμαρά.  Εάν του γνωστοποιήσει όλη την πρόταση είναι κάτι που προφανώς θα αποφασισθεί στην πορεία και ανάλογα με την στάση που θα κρατήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Σε όλες τις περιπτώσεις το σχέδιο αυτό θα κατατεθεί μετά το Συμβούλιο Κορυφής, την επόμενη εβδομάδα στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, που όπως γνωρίζει το Fimotro, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη.

ME ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Fimotro, που προέρχονται από στενότατο συνεργάτη και συνομιλητή του πρωθυπουργού, ο Γ. Παπανδρέου θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς μέχρι μεθαύριο το απόγευμα. Στην συνέχεια θα περιμένει τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και από Δευτέρα θα ζητήσει να έχει νέες συναντήσεις για να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς. Εν συνεχεία θα ξαναπάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει την σύγκληση του συμβουλίου των Πολιτικών αρχηγών την επόμενη εβδομάδα. Εκεί θα κατατεθεί επισήμως και θα γραφτεί στα πρακτικά η πρότασή του για κυβέρνηση συνεργασίας. Το επόμενο δεκαήμερο θα είναι πολύ κρίσιμο.
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...