19 Οκτωβρίου 2011

Το φαινόμενο Κοσκωτά επαναλαμβάνεται στο ΠΑΣΟΚ...




Γράψαμε και χθες για την επίθεση που έκανε ο Πρωθυπουργός από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ εναντίον τραπεζών και εκδοτών. Είναι προφανές ότι ο Γ. Παπανδρέου κινείται πλέον σε διπλό ταμπλό καθώς η χρεοκοπία είναι προς των πυλών και κάπως πρέπει να την δικαιολογήσει μπας και διασωθεί. Σκέφτηκε, λοιπόν, αυτός ή κάποιος άλλος πανέξυπνος σύμβουλός του:«να παραδεχθώ τα λάθη μου, θα με φάει ζωντανό ο κόσμος. Άρα αν τα ρίξω στις τράπεζες ή όπου αλλού χρειάζεται θα αποπροσανατολιστεί ο κόσμος».

Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνει δύο πράγματα. Και … ιδεολογικοποιεί τη χρεοκοπία λέγοντας ότι φταίει το καπιταλιστικό σύστημα και οι φούσκες των τραπεζών και ταυτόχρονα βάζει τους διαπλεκόμενους στα μέσα ενημέρωσης να συγκρουστούν μεταξύ τους για να μην ασχολούνται με τον …ίδιο. Ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης κατά του Χατζηνικολάου και του Κουρή και τούμπαλιν.



Επιδιώκει δηλαδή να δημιουργήσει ένα σκηνικό αναταραχής στα media, ένα σκοτωμό των μιντιαρχών, με απώτερο σκοπό να τραβήξει όσο μπορεί τους μήνες, να πάει μέχρι την Άνοιξη ή όπου φτάσει, μπας και υπάρξει σωτηρία για τον ίδιο. Διότι αυτή την περίοδο, και με δεδομένες τις δυναμικές κινητοποιήσεις που έρχονται, όχι μόνο ελικόπτερο δεν τον γλιτώνει αλλά ούτε πύραυλος.

Ξεχνά όμως ένα πράγμα ο ΓΑΠ: Ότι έτσι ακριβώς άρχισε και η πτώση του μπαμπά του. Στο τέλος της σταδιοδρομίας του ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακάλυψε τον Κοσκωτά και τον έβαλε να γίνει εκδότης για να τον αντιπαραθέσει στο μεγάλο εκδοτικό κατεστημένο της εποχής: Λαμπράκη – Τεγόπουλο – Μπόμπολα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να τους στρέψει όλους εναντίον του και να επιταχύνει την πτώση του. Αυτό κάνει τώρα και ο ΓΑΠ
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...