27 Οκτωβρίου 2011

Σε εξέλιξη η συνέντευξη του Ευ. Βενιζέλου


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνέντευξη τύπου που παραχωρεί ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

«Όλη η δέσμη των ευνοϊκών μέτρων της 21ης Ιουλίου διατηρείται απολύτως και με την νέα απόφαση» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Τα κρίσιμα θέματα που αποφασίστηκαν στις Βρυξέλλες σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο:

• Εκταμίευση της 6ης δόσης στο πλαίσιο του υπάρχοντος προγράμματος. Πριν τα μέσα του Νοεμβρίου αναμένεται να εισπράξουμε 8 δισ. ευρώ.

• Αποφασίστηκε να τεθεί σε εφαρμογή ένα νέο πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας συνολικού ύψους 100 δις. ευρώ από το 2012 έως το 2014. Αυτή είναι η συμμετοχή του επίσημου τομέα στην βοήθεια της Ελλάδας.

• Η δέσμη των ευνοϊκών μέτρων της 21ης Ιουλίου διατηρούνται απολύτως και με την απόφαση της 26ς Οκτωβρίου.

• Μετά από πολυήμερη σκληρή διαπραγμάτευση μεταξύ του επίσημου τομέα και του ιδιωτικού τομέα και μία εσωτερική διαπραγμάτευση της ευρωζώνης δημιουργήθηκε ένα νέο σχήμα για την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.
real.gr

Σπόρος: Οι μ@λ@κίες που ρητορεύει τόση ώρα ο αντιπρόεδρος αντιστοιχούν στον πολλαπλασιασμό του βάρους του επί της ηλικίας του.Η μαλάκυνση στον εγκέφαλο του είναι προφανές ότι έχει σχέση με την θέση του στην κυβέρνηση  και την στενή "επαφή" του με τον πρωθυπουργό!
 Ο άνθρωπος δεν παίζεται...λοβοτομή γρήγορα να ησυχάσουμε....έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...