17 Οκτωβρίου 2011

Μπάχαλο στο ΠαΣοΚ


ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ

ΑΥΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...
Με τον Λοβέρδο τα είχε σήμερα οΒενιζέλος. Αυτόν θεωρούσε ως εμπνευστή της κίνησης για το άρθρο και στους δικούς του ανθρώπους που τηλεφωνούσε αυτόν έδειχνε ως καθοδηγητή της κίνησης που έγινε. Στους δημοσιογράφους ήταν πιο φειδωλός. Του τηλεφώνησαν πάρα πολλοί σήμερα, σε ελάχιστους όμως μίλησε βγάζοντας τα εσώψυχά του. Από τους τρεις τον Λοβέρδο υπολογίζει περισσότερο ο Βενιζέλος. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσει τον υπόγειο πόλεμο με όσα αναξιόπιστα ΜΜΕ του έχουν απομείνει.
Δεν έχει καταλάβει ότι και τον... Ρομπόπουλο να έχει απέναντί του ΔΕΝ πρόκειται να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Πληρώνει τους Κίτσους και όλη την επαρχιώτικη διαπλοκή που είχε επί χρόνια δίπλα του.

ΞΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!...

ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...
Ψαχνόταν σήμερα ο Χρυσοχοίδης. Θέλει και αυτός ρόλος δελφίνου και επειδή ήρθε δεύτερος στη Β΄Αθήνας, αυτό που τον πείραξε περισσότερο στο άρθρο των τριών ήταν η παρουσία του Ραγκούση. Τον Λοβέρδο ξέρει ότι δεν μπορεί να τον περάσει. Ο Ραγκούσης είναι το ζήτημα για τον Χρυσοχοίδη. Κατεβαίνει στη Β΄Αθηνών και με τον κίνδυνο να έρθει τρίτος, δεν μπορεί να χωνέψει ότι τον απέκλεισαν σήμερα από το κοινό άρθρο. Ζηλεύει, κατά το κοινώς λεγόμενο. Λογικό δεν είναι;

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ "ΤΡΙΩΝ"

Αποστασιοποιημένος από τα δρώμενα στοΠΑΣΟΚ ο Λαλιώτης, μάθαμε ότι σήμερα χαμογελούσε με τις εξελίξεις στο Κίνημα. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με ποιους επικοινώνησε και τι είπε μαζί τους, γνωρίζουμε όμως ότι έκανε επαφές και ότι συνομίλησε με ένα από τα τρία πρόσωπα, που υπέγραψε το άρθρο. Επειδή υπήρξε επαφή ενός εκ των τριών και με τον Αντώνη Λιβάνη κρατήστε ως σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει παρέμβαση. Μάλλον από τα "Επίκαιρα". Και λίαν συντόμως.

πηγή:Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...