17 Οκτωβρίου 2011

Απαιτούν 180 βουλευτές για το «κούρεμα» χρέους



Απαιτούν 180 βουλευτές για το «κούρεμα» χρέους
Δεν έχουν τέλος τα κόλπα των Ευρωπαίων προκειμένου να πετύχουν την ευρύτερη δυνατή συναίνεση στην μνημονιακή πολιτική. Το τελευταίο εύρημα θα έρθει από τις Βρυξέλλες, καθώς θα απαιτήσουν από την ελληνική Βουλή να εγκρίνει με 180 ψήφους την συμφωνία για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους!
Το επιχείρημα για τους 180 είναι ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να υποχρεώνει τα κοινοβούλια των ευρωπαϊκών χωρών να βάζουν κόμματα να συμφωνούν να τους δώσουν χρήματα και τα ελληνικά κόμματα να μην συμφωνούν για να πάρει η χώρα χρήματα.

Πηγές προσκείμενες στη Συγγρού υποστηρίζουν ότι αυτό είναι «πίεση» στον Σαμαρά. Ωστόσο, μπορεί και να είναι «άνοιγμα» σε νεοφιλελεύθερη «οικουμενική» κυβέρνηση με Ντόρα,Καρατζαφέρη, Κουβέλη και Έλσα Παπαδημητρίου, που αν και «ανεξάρτητη» ψηφίζει ό,τι της λέει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Δύσκολη η κατάσταση για τον Παπανδρέου, δυσκολότερα όμως για τους Ευρωπαίους. Διότι δείχνουν να παριστάνουν ότι αγνοούν την πιθανότητα να προκύψει λαϊκή κυβέρνηση, η οποία δεν θα αναγνωρίσει κανένα χρέος και θα τινάξει το αγαπημένο τους ευρώ στον αέρα.
Ας μην πιέζουν άλλο τους Έλληνες οι νεοφιλελεύθεροι αυτιστικοί των Βρυξελλών γιατί ο ασκός που θα ανοίξουν θα είναι του ελληνικού θεού Αίολου, που θα τους πάρει και θα τους διαολοστείλει!
tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...