31 Δεκεμβρίου 2011

Αποχαιρετήστε το 2011...κόσμια παρακαλώ...

και άλλο κακό (έτος) να μην μας βρει!

Οι μ@λ@κες του 2011...(εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων)


Αυτοί που τα "οικονόμησαν" το 2011...

Και δεν είναι άλλοι από τους...Έλληνες Ροκφέλερς-Παπανδρέου

Το "καμένο χαρτί" της χρονιάς που φεύγει!

Δεν έχει παρών,δεν έχει μέλλον ο Βαγγέλας.

Ανασκόπηση του 2011 (να φύγει το ρημάδι,να το ξεχάσουμε γρήγορα).


 
Απ’ όλα έχει ο μπαξές (ή ο μπαχτσές αν προτιμάτε). Πρόσωπα εννοούμε. Το 2011 δεν πλήξαμε, δεν σταματήσαμε να ανακαλύπτουμε κάθε μέρα και μία νέα… φυσιογνωμία – σταρ στην ζωή μας. Διαλέξαμε αυτούς που -εκουσίως ή ακουσίως- «μίλησαν» στην καρδιά μας και στα… μυαλά μας. 

Αναδημοσίευση από το site newpost.gr

Καλή χρονιά,ευτυχισμένο το 2012...Να τα πούμε;

Φόροι-σοκ για το 2012

Αφόρητη θα κάνουν τη ζωή 5,5 εκατ. συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων και ιδιοκτητών ακινήτων οι έκτακτες εισφορές και οι φόροι που θα επιβληθούν το 2012.
Όπως προβλέπει ο προϋπολογισμός, τα έσοδα από τους φόρους στα εισοδήματα των φυσικών προσώπων, την περιουσία και την κατανάλωση πετρελαίου θα αυξηθούν το επόμενο έτος κατά ποσοστό 74,5% ή κατά 7,34 δισ. ευρώ!

30 Δεκεμβρίου 2011

Η έγκυρη ενημέρωση ΔΟΛ-Ψυχάρη!


Αφανίζεται δάσος στη Σκιάθο για καυσόξυλα.


Η πενία τέχνες κατεργάζεται...  

Θύμα της κρίσης ένα σπάνιας ομορφιάς αισθητικό δάσος στα νότια της Σκιάθου, από παράνομη υλοτομία με σκοπό τα πεύκα να χρησιμοποιούνται ως καυσόξυλα σε τζάκια και ξυλόσομπες. Σαν να μην έφτανε αυτό, επιτήδειοι έφτασαν στο σημείο να κόβουν ελιές από περιφραγμένες εκτάσεις ελαιώνων στη βόρεια πλευρά, αλλά και βελανιδιές από δυσπρόσιτα σημεία.

Παρουσιάζουν τον γιο της Γιάννας ως "Άγιο" και "φιλοσοφημένο" ακτιβιστή!

Ο Παναγιώτης που απαρνήθηκε τα δις του μπαμπά...τι ρομαντικό αλήθεια!

Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο γιος της Γιάννας που χτίζει σπίτια με ακτιβιστές στο Ελ Σαλβαδόρ.
Το μήλο τελικά δεν πέφτει πάντα κάτω από τη μηλιά. Ο γιoς της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μπορεί να έκανε το χατίρι στους γονείς του σπουδάζοντας οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Harvard για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των επιχειρήσεων της οικογένειας, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να διευθύνει τις επιχειρήσεις. Αντιθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες του Νewpost.gr, άλλαξε εσπευσμένα κατεύθυνση στις σπουδές του, προτιμώντας το αντικείμενο της Ιστορίας.

Ιδιωτικοί «ράμπο» στο κυνήγι για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών.


Σε εισπρακτικές εταιρίες, ελεγκτικούς οίκους και νομικά γραφεία αναθέτει η κυβέρνηση, κατ' εντολή της τρόικας, την επιχείρηση είσπραξης των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες τις σχετικές διατάξεις, που αναμένεται να περιληφθούν στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία θα έρθει προς επικύρωση στη Βουλή αμέσως μετά τις γιορτές.

Την πρωτοβουλία είχε προαναγγείλει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στις 16 Δεκεμβρίου στη Βουλή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Αξιολόγηση 700.000 δημοσίων υπαλλήλων.


Με την απαραίτητη συνδρομή των ιδιωτών αξιολογητών βεβαίως βεβαίως...


Στο μικροσκόπιο μπαίνουν ο δημόσιος τομέας και οι εργαζόμενοι στα πεδία δράσης του. Η αξιολόγηση των υπηρεσιών θα προηγηθεί εκείνης των 700.000 υπαλλήλων. Αμεσοι στόχοι
Στο μικροσκόπιο της αξιολόγησης μπαίνουν από το νέο έτος 700.000 δημόσιοι υπάλληλοι, με τη συνδρομή ιδιωτικών φορέων και με την εποπτεία του ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της αναμόρφωσης της Δημόσιας Διοίκησης.

2012...η μεγάλη μάχη των 8μμ.

Όλα αλλάζουν στα δελτία των οκτώ!

Όπως δείχνουν τα πράγματα, το 2012, τηλεοπτικά δεν θα πλήξουμε. Θα φροντίσουν γι’ αυτό, τα δελτία των οκτώ και οι μετακινήσεις που προαναγγέλλονται στο τηλεοπτικό σκηνικό.Όλα δείχνουν ότι άνκορμαν του ΑΝΤ1 (για τουλάχιστον 4 μέρες την εβδομάδα) θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ στη «μάχη των οκτώ» ετοιμάζεται να επανέλθει ο Alpha, με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιάννη Παπαγιάννη.

29 Δεκεμβρίου 2011

Τσάβες: Οι ΗΠΑ δολοφονούν τους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής με τον καρκίνο!


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η πρόεδρος της Αργεντινής πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας -καρκινοπαθής και ο ίδιος- αναρωτιέται: «Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;».

Εκτός από τον ίδιο και την Κριστίνα Φερνάντες, σε θεραπεία για καρκίνο έχουν υποβληθεί ο Φερνάντο Λούγο (πρόεδρος της Παραγουάης), η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ αλλά και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα.

Τ'άκουσε για καλά ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Θ.Οικονόμου.(Δείτε βίντεο)


Tα άκουσε για τα καλά ο Θανάσης Οικονόμου σήμερα στα Γιάννενα από 2 νεαρούς. Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ μόλις είχε παρκάρει σε δρόμο της πόλης και έπεσε πάνω σε δύο νεαρούς, που του επιτέθηκαν φραστικά, τόσο για τη στάση που κρατά, όσο και για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση.
Στο βίντεο, βλέπουμε τους νεαρούς να στέκονται στην άκρη του πεζοδρομίου και τον βουλευτή, μπροστά από το αυτοκίνητό του, μαζί με 3 άνδρες, πιθανότατα της προσωπικής του ασφαλείας. Ο διάλογος ξεκινά με τους νεαρούς να γιουχάρουν και να ζητούν σε έντονο ύφος εξηγήσεις, από τον κύριο Οικονόμου για τη στάση του. Διαβάστε τον διάλογο και δείτε το βίντεο:

Ο Άγγελος,ο Κώστας,ο Γιώργος,ο Κλέων και τα δις του αιώνα!

Δισεκατομμυριούχοι πατριώτες

Το 2009 ο διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης είχε την μεγάλη έμπνευση κι αγόρασε - για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, C.D.S, δηλαδή ασφάλιστρο κινδύνου έναντι πτώχευσης των ελληνικών ομολόγων, αξίας 1,3 δις δολάρια. Τεράστιο ποσό για την εποχή εκείνη όταν ακόμα οι αγορές, δεν υποπτευόντουσαν ότι η χώρα ήταν στα πρόθυρα πτώχευσης. Ο Α. Φιλιππίδης με την αλλαγή της εξουσίας από Κ. Καραμανλή σε Γ.Α.Π. απολύθηκε και στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου προσέλαβαν τον Κλέωνα Παπαδόπουλο ο οποίος πούλησε το ασφάλιστρο αυτό σε μια ξένη εταιρεία με κέρδος περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια - για το Ταχυδρομικό μας Ταμιευτήριο.

Φάρσα στο μπάνιο για πολύ γέλιο!

Προμηθευτήτε ένα μπουκάλι σαμπουάν και...λάβετε δράση.
Πολύ πολύ καλό. 


ΜΜΕ ώρα μηδέν...ο πόλεμος συνεχίζεται.


Η "άπληστη" απάντηση Κουρή,οι περικοπές του Σαββάτου από κυρ Γιώργη και κυρ Σταύρο,το συμμάζεμα και το "ιερό ξεκατίνιασμα" του κυρ Γιάννη και ο "απλοχέρης" Μιχαλάκης! 


Και η Kριστίνα Κίρσνερ (πρόεδρος Αργεντινής) πάσχει από καρκίνο!


Βενεζουέλα,Παραγουάη,Βραζιλία και τώρα Αργεντινή.Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρσνερ, αφού πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς αδένα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη (ξημερώματα ώρα Ελλάδος).Η πρόσφατα επανεκλεγείσα πρόεδρος της λατινοαμερικανικής χώρας θα υποβληθεί σε επέμβαση στις 4 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Αλφράδο Σκοκιμάρο και θα παραμείνει για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο του Πέδρο Σάκο Αουστράλ, της πόλης Πιλάρ, βόρεια του Μπουένος Άιρες.

Guardian: Οι Έλληνες δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους.


Έχουν όμως να ταΐζουν τα κόμματα τα τους και τα παχύδερμα αυτών!

Η βρετανική εφημερίδα Guardian δημοσιεύει σήμερα άρθρο στο οποίο περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα την άθλια οικονομική κατάσταση σύγχρονων Ελλήνων που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα ταΐσουν.
Κάτω από τον τίτλο «Η ελληνική οικονομική κρίση μετατρέπεται σε τραγωδία για τα παιδιά που τα εγκαταλείπουν οι οικογένειές τους» το άρθρο ξεκινά με μια αναφορά στην τραγική κατάσταση ενός πολύτεκνου πατέρα με 10 παιδιά από την Πάτρα που με μοναδικά μηνιαία έσοδα 960 ευρώ και ένα διμηνιαίο επίδομα 460 ευρώ, βρέθηκαν να χρωστούν ακόμα και στον χασάπη, τον φούρναρη και τον μπακάλη .

28 Δεκεμβρίου 2011

Παραίτηση οικονομικών εισαγγελέων με καταγγελίες για παρεμβάσεις.


Ο τόπος βρωμάει σαπίλα...

Κοινή δήλωση Ευ. Βενιζέλου - Μιλ. Παπαϊωάννου.
Παραίτηση βόμβα, έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη. Με την επιστολή τους καταγγέλλουν πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους αλλά και παρεμβάσεις εκφραστών οργανωμένων συμφερόντων του οικονομικού εγκλήματος.

Αλλάζει δραστικά το τοπίο στα ΜΜΕ


Η ενίσχυση της παρουσίας του Δημήτρη Κοντομηνά στο κανάλι της Κάντζας ανοίγει, όπως φαίνεται, ένα ιδιότυπο μεταγραφικό παζάρι, στη δυσκολότερη στιγμή της μιντιακής αγοράς κι ενώ άλλα κανάλια κλείνουν (Alter), προχωρούν σε δραστικές περικοπές (Star) ή σκέφτονται συγχωνεύσεις.
Ο γνωστός επιχειρηματίας ανακτά τον Alpha και μία από τις πρώτες του κινήσεις θα είναι η τοποθέτηση του έμπιστου του Μάνου Κακλαμάνου (συνεργάτη του δολοφονηθέντος Σωκράτη Γκιόλια) στη γενική διεύθυνση του σταθμού και η μετακίνηση του Γιάννη Παπαγιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, απ΄ όπου, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί ο Αντώνης Σρόϊτερ.

Νέα πρόκληση της πανίσχυρης τσαρίνας "Αννούλας της Μεγάλης"!



Αν δεν "παίξω" Αννούλα δεν μπορώ.Ξέρετε ότι είναι η αδυναμία μου.Την λατρεύω την κυρία...


Εκκένωσε ολόκληρο θάλαμο προκειμένου να νοσηλευτεί ο πατέρας της.

Καταλυτική αποδείχτηκε η αποκάλυψη για τα όσα συνέβησαν στη χειρουργική μονάδα του Σισμανογλείου όπου εκκενώθηκε θάλαμος με σοβαρά χειρουργημένους προκειμένου να νοσηλευτεί ο πατέρας της Διαμαντοπούλου.

Εκπληκτικό βίντεο με έναν γάιδαρο που μιλάει...πολύ γέλιο!



Εκπληκτικό πραγματικά βίντεο από ανθρώπους με σωστή αίσθηση του χιούμορ που παρουσιάζει έναν γάιδαρο που...μιλάει στους περαστικούς!

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα οι νέοι.


Με τις βαλίτσες τους έτοιμες και το εισιτήριο ανά χείρας ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για μία καλύτερη ζωή μακριά από την Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας. Κάποιοι βρίσκονται ήδη σε κάποια χώρα του εξωτερικού και είτε προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, είτε έχουν τακτοποιηθεί, εργάζονται και προς το παρόν τουλάχιστον δεν σκέφτονται να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη.

Κίνηση Μπόμπολα που αλλάζει τα δεδομένα στα ΜΜΕ της Ελλάδας.


Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο ή το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου η οικογένεια Μπόμπολα αναμένεται να ανακοινώσει μια απόφαση που θα προκαλέσει πάταγο στο χώρο του Τύπου. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες θα προχωρήσει στο κλείσιμο καθημερινής απογευματινής εφημερίδας με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, διατηρώντας όμως την Κυριακάτικη έκδοσή της.

Δεν θα κυκλοφορεί αυτοκίνητο στην Ελλάδα!


Σπάει όλα τα ρεκόρ η προσέλευση των φορολογουμένων στις εφορίες για κατάθεση πινακίδων και, σύμφωνα με εκτιμήσεις των εφοριακών, φέτος αναμένεται να αποσυρθούν από την κυκλοφορία πάνω από 250.000 οχήματα. Την ίδια ώρα, λόγω του συνωστισμού στις εφορίες, το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να ανακοινώσει παράταση μέχρι τις 10 Ιανουαρίου του 2012 για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μέσω τραπεζών ή ΕΛΤΑ καθώς και της προθεσμίας για την επιστροφή των πινακίδων.

Περασμένα μεγαλεία & μεγάλα λόγια Κουρή!

















27 Δεκεμβρίου 2011

Spiegel: «Οι αποτυχημένοι μεταρρυθμιστές της Ελλάδας»


Κύριε Spiegel,να ξέρετε ότι αποτυχημένοι είναι και οι μεταρρυθμιστές (Ε.Ε,ΔΝΤ) των μεταρρυθμιστών της Ελλάδας.

Διόλου τιμητικές δεν είναι οι πρώτες εκτιμήσεις των γερμανικών ΜΜΕ για τα πεπραγμένα και τις προοπτικές της κυβέρνησης Παπαδήμου, με την ιστοσελίδα του περιοδικού Spiegel να κάνει λόγο για αποτυχία της κυβέρνησης Παπαδήμου στον τομέα των μεταρρυθμίσεων.

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Γ. Παπανδρέου.



Και ένα από μένα: 6ον "κακό σκυλί ψόφο δεν έχει".


Eνόψει του αυριανού πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-εαν δεν αναβληθεί στο πάρα 5΄-έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν>

1ον Το ΠΑΣΟΚ θα πάει στις εκλογές με αρχηγό τον Παπανδρέου.

2ον Οι εκλογές θα γίνουν μετά τον Απρίλιο, όπου αναμένεται να ηττηθεί ο Σαρκοζί στη Γαλλία και να νικήσει ο σοσιαλιστής σύντροφος του Γιώργου, γεγονός που θα δώσει ώθηση και στον δικό μας.

«Θα παραμείνω ενεργός» λέει ο Γιώργος.

Αλίμονο μας...ο ΓΑΠ θα συνεχίζει να ενεργείται...

Η μ@λ@κίες της χρονιάς:Τhe Telegraph: «Ήρωας της χρονιάς ο Παπανδρέου».Der Spiegel:«Γυναίκα της χρονιάς η Εύα Καϊλή »


Ο τέως πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με το «θρυλικό» πλέον δημοψήφισμα κέρδισε μία θέση στο πάνθεον των ηρώων της βρετανικής Telegraph για το 2011.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός «έχασε τη δουλειά του εξαιτίας της κρίσης χρέους στη χώρα του, όχι όμως πριν δώσει μια καθοριστική ώθηση στη Δημοκρατία. Αντιμέτωπος με αυξανόμενες πιέσεις για να δεχθεί δρακόντεια μέτρα λιτότητας, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε «εντάξει, αλλά μόνον αν περάσουν από δημοψήφισμα».

Goldman Sachs: Σε 15 χρόνια ανταγωνιστική η Ελλάδα.


Αγαπητοί μου σε δεκαπέντε χρόνια από τώρα αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό δεν θα βρει ο παπάς να θάψει! 

Η Goldman Sachs υποστηρίζει σε έκθεσή της ότι «σε 15 χρόνια θα γίνει και πάλι ανταγωνιστική η Ελλάδα», ενώ ο επικεφαλής της Royal Bank of Scotland προειδοποιεί την ίδια ώρα ότι μια μικρή χώρα θα βγει εκτός της Ευρωζώνης, συμπληρώνοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ασκήσει μαζικές πιέσεις στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.

Άδωνις: «Κάθομαι δίπλα σε ανίκανους και κλέφτες»



Και αυτοί κάθονται δίπλα σε καραγκιόζηδες;

22 Δεκεμβρίου 2011

Πόλεμος στα ΜΜΕ !


Ο μεγαλομέτοχος και ο διευθύνων σύμβουλος του ALTER Γιώργος Κουρής και Κώστας Γιαννίκος τρομοκρατήθηκαν από την ανάρτηση στον "αέρα" των καρτών με τις φωτογραφίες τους και τις αποκαλύψεις για τα... σκοτεινά σχέδιά τους και κατέφυγαν στη μόνη λύση που μπορούσαν να βρουν:
ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ στερώντας το σήμα του καναλιού από τους αναλογικούς δέκτες, σε μια πρωτοφανή ενέργεια φίμωσης της ελεύθερης φωνής των απλήρωτων εργαζομένων.

Μήνυση των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης στον Μπουτάρη για το δώρο Χριστουγέννων.


Μήπως ο δήμαρχος ήταν "φτιαγμένος" και το ξέχασε;

Μήνυση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη έχουν υποβάλλει οι εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο ο πρόεδρος των εργαζομένων, κ. Μανουσαρίδης, οι συμβασιούχοι που εργάζονται στον δήμο Θεσσαλονίκης δεν έχουν πάρει το δώρο κάτι που όπως υποστήριξε είναι ποινικό αδίκημα.
seleo.gr

Ένας "φιλήσυχος" μακελάρης.


Toν έβλεπα να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του Μαξίμου, κατευθείαν από τα λασπόνερα του Alter όπου ξεροστάλιαζε χρόνια ολόκληρα , ως Μόνα Λίζα της εργατικής τάξης, κάνοντας πολύωρες λιτανείες στον λαικισμό του Αυτιά, αφού είχε ολοκληρώσει τη σκοπιά του στον Πάστορα του είδους, Γιώργο Παπαδάκη.

Γνωρίστε τον γιατρό της πείνας.

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Με το δικό τους στίγμα αποτυπώνουν στον φακό χαρακτήρες γνώριμους και σίγουρα αξιομνημόνευτους. Ένας εξ αυτών είναι ο Μανώλης Μαυροματάκης, ο ηθοποιός που υποδύεται σε διαφημιστικό σποτάκι έναν χιουμοριστικό τύπο που πουλάει χοντ ντογκ έξω από τα γήπεδα και σκαρφίζεται ιδιοφυή ατάκες για να προσεγγίσει τους πεινασμένους οπαδούς.

Εκπληκτικό: Η φρίκη του πολέμου στο βλέμμα τους!

Όταν ο γιος της αποφάσισε να πάει στους πεζοναύτες της Ολλανδίας, τότε της ήρθε η ιδέα να φωτογραφήσει μια ομάδα πεζοναυτών της χώρας της, πριν αυτή πάει στο Αφγανιστάν, κατά τη διάρκεια που θα πολεμούσε εκεί και μετά την επιστροφή της.
Το αποτέλεσμα που αποτύπωσε ο φακός της, είναι συγκλονιστικό αφού όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες, οι περισσότεροι εξ' αυτών, έχουν πιο άγριο και σκληρό βλέμμα, ενώ πολλοί είναι και τρομαγμένοι.

Γιατί γελάνε τα... μουστάκια του Παπανδρέου;

Όρκο δεν παίρνω αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου παρακολουθεί όσα συμβαίνουν αυτόν τον καιρό στο ΠΑΣΟΚ και χαμογελάνε τα...μουστάκια του. Θεωρητικά βρισκόμαστε δύο με δυόμιση μήνες πριν από τις εκλογές και ο κ. Παπανδρέου δεν έχει κάνει δημοσίως την παραμικρή νύξη που να σχετίζεται με την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Σχεδόν οι πάντες θεωρούν περίπου δεδομένο ότι θα αποχωρήσει για να δώσει άλλο πρόσωπο την μάχη των επόμενων εκλογών όμως ο κ. Παπανδρέου δεν λέει κουβέντα. Κάθε άλλο μάλιστα...Έχει ήδη απαλλαγεί από το βάρος των σκληρών αποφάσεων τις οποίες παίρνει πια η κυβέρνηση Παπαδήμου.

Από τον Κίτσο και την εφημερίδα των συντακτών, στη Μάνια και το άρθρο 99

Η Ελευθεροτυπία, η οποία από την απόλυτη δόξα των προηγούμενων δεκαετιών -αρχίζοντας την πορεία της ως «εφημερίδα των συντακτών»- καταλήγει στο Άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων, δεν είναι απλά μια άλλη επιχείρηση που κλείνει.

Αποτέλεσε σημείο αναφοράς του έντυπου τύπου της Μεταπολίτευσης, γαλούχησε μια ολόκληρη γενιά, εξέφρασε μια άλλη αντίληψη για την ενημέρωση. Για να μην παρεξηγηθούμε: δεν ήταν αγία η Ελευθεροτυπία. Είχε και αυτή τα «πάθη» της. Αν εξάλλου ήταν «αγία» δεν θα ήταν η Ελευθεροτυπία.

Δεν έχεις να πληρώσεις εφορία;...Πούλα το ακίνητο σου!

Σπάνε τα δεσμά για όσους χρωστούν στην εφορία και έχουν μπλοκαριστεί οι μεταβιβάσεις ακινήτων τους. Με ρύθμιση που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, από το νέο έτος θα μπορούν όσοι χρωστούν στο δημόσιο να λάβουν φορολογική ενημερότητα και να πωλήσουν ακίνητα που κατέχουν, εφόσον αναλάβουν την υποχρέωση να πληρώσουν και μέρος ή το σύνολο της οφειλής τους με τα λεφτά που θα εισπράξουν.

Ξέρουμε ότι είναι "γραφικό" αλλά μας αρέσει!

Επιτέλους...είδαμε άσπρη μέρα !

Από το Ιντερνετ οι αιτήσεις για έκπτωση στο ειδικό τέλος.



Μέσω Ίντερνετ θα κατατίθεται η αίτηση για την παροχή έκπτωσης στο ειδικό τέλος ακινήτων για όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγειάς.
Από το Ιντερνετ οι αιτήσεις για έκπτωση στο ειδικό τέλος
Σε εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών περιγράφεται η διαδικασία την οποία πρόκειται να ακολουθήσουν ακόμα και όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από τους σπίτι τους.

21 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτοι live κανιβαλισμοί σε τηλεοπτική εκπομπή (video)


VIDEO: Απίστευτοι live κανιβαλισμοί σε τηλεοπτική εκπομπή
Αυτό είναι το επίπεδο πολιτισμού σας ανθρωποφάγοι Ολλανδοί.Βρε χίλιες φορές Μενεγάκη,Αννίτα και Φώσκολο μην σας πάρει ο διάολος Ούνοι.


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι BNN της Ολλανδίας όταν οι
δύο παρουσιαστές έφαγαν ο ένας τη σάρκα του άλλου!Ο κανιβαλισμός έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού που δεν πίστευε ότι θα έβλεπε ανθρώπους να τηγανίζουν και να τρώνε ο ένας το σώμα του άλλου.

Γλύτωσαν το αυτόφωρο Τεγοπούλου,Κουρής,Γιαννίκος & ΣΙΑ.

Δραματικές εξελίξεις στην «Ελευθεροτυπία». Πριν από λίγο η ιδιοκτησία της εφημερίδας υπέβαλε αίτηση ώστε να ενταχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Παράλληλα εκδόθηκε η αναμενόμενη απόφαση του δικαστηρίου με την οποία υπάγεται το «ALTER» στο ίδιο άρθρο. 

Οι τριακόσιοι τζαμπαζήδες ζουν...

Και (μας)δουλεύουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο

"Η Ελλάδα κρύβει ένα μεγάλο χρυσωρυχείο".


Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πολ Ράιτ, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado Gold, υπογράμμισε, πως η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να γίνει σοβαρή παραγωγός χρυσού, αλλά πρέπει να γίνει περισσότερη έρευνα, καθώς η έρευνα που έχει γίνει την τελευταία 20ετία ήταν πολύ λίγη. Η συνέντευξη παραχωρήθηκε μία μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση εξαγοράς από την Eldorado Gold της μικρότερης καναδικής εταιρείας European Goldfield, που έχει λάβει άδεια από το κράτος για την εξόρυξη χρυσού στην Ολυμπιάδα και τη Χαλκιδική, από όπου η παραγωγή εκτιμάται σε 350 χιλιάδες ουγγιές ετησίως από το 2015, οπότε και εκτιμάται ότι θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία.

Δικαστικό στοπ στην εργασιακή εφεδρεία.


To «ναυάγιο» της εφεδρείας επιβεβαιώνεται και δικαστικά. Με προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών «παγώνει» η υπαγωγή σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα εργαζόμενου του Δημοσίου, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για δεκάδες ανάλογους εργαζόμενους να διεκδικήσουν δικαστικά την εξαίρεσή τους από την εφεδρεία.

Προς νέα κόντρα με τους μεταφορείς; - «Αιφνιδιαστική» απελευθέρωση του κλάδου

Οι ταξιτζήδες τα βρήκαν με Καρατζαφέρη.Οι φορτηγατζήδες δεν; Κι εσύ βρε αγόρι μου Βορίδη...τόσο φτύσιμο πια τους ανθρώπους;
Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο των κινητοποιήσεων των μεταφορέων ακόμα και μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στο θέμα της απελευθέρωσης του κλάδου των φορτηγών και των βυτιοφόρων.

Ο new Koskotas αγοράζει τον ΣΚΑΙ !


Και καλά κάνει.Εφόσον το φιλαράκι του ο χοντρό Βάγγος τον "κάλυψε" στο σκάνδαλο γιατί να μην αγοράσει; Μήπως λεφτά δεν έχει;



Ο Λαυρεντιάδης αγοράζει τον ΣΚΑΙ;


Μπορεί να φαντάζει εκτός πραγματικότητας η παρακάτω είδηση, ωστόσο, ανταποκρίνεται, πέρα ως πέρα στα όσα εκτυλίσσονται σε παρασκηνιακό επίπεδο στον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, εξετάζοντας το ενδεχόμενο πώληση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Νέα κωλοτούμπα Ρέππα.

Δημητράκη βλέπω ότι εκτός από τα "περίεργα γούστα" σου αρέσουν και οι... κωλοτούμπες έτσι;

Δ. Ρέππας: «Κατά των απολύσεων, υπέρ του εξορθολογισμού του δημοσίου»

«Είμαστε απέναντι στο μέτωπο των απολύσεων, είμαστε, όμως, υπέρμαχοι του εξορθολογισμού του δημοσίου» δήλωσε κατηγορηματικά σήμερα, Τρίτη, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας, απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενες απολύσεις στο δημόσιο, ενώ με έμφαση επισήμανε ότι «δεν θα κάνουμε πράγματα, πάντως, τα οποία οδηγούν σε απόλυση της κοινής λογικής από την πολιτική μας».

Εκβιασμοί στο ραδιόφωνο της εκκλησίας! Απειλούν με απολύσεις Χριστουγεννιάτικα αν δεν γίνει δεκτή μείωση μισθών 50% !!!


Ήθελα να ξέρω ουκ αισχύνονται; 
Το δικό τους δράμα ζουν οι 35 εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας τις τελευταίες μέρες κάτι που οδήγησε την ΕΣΗΕΑ να κηρύξει για αύριο στάση εργασίας και έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της.Αιφνιδιαστικά ανακοινώθηκε τη Δευτέρα στους εργαζόμενους ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων πρέπει να χάσουν το μισό εισόδημά τους αλλά και το Ταμείο ασφάλισης τους! Η λύση που προκρίθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο είναι να ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο για να περάσουν πιο ανώδυνα οι μειώσεις μισθών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠαΣοΚ έφτιαξαν blog διαμαρτυρίας...

Αυτός μεταλλαγμένος ουρακοτάγκος δεν μπορεί να κάνει κουμάντο ένα κόμμα,πιστεύει κανείς ότι μπορεί να κάνει κουμάντο στη χώρα;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...